PROJEKTOVANJE

"Elektromehanika" d.o.o. Niš se bavi projektovanjem sledećih tipova objekata:

  • Trafo-stanica 10/0,4kV
  • 10kV priključnih vodova
  • Industrijskih objekata
  • Komercijalnih objekata

Naš tehnički tim upošljava inženjere sa odgovarajućim licencama (350.) za projektovanje elektro-energetskih instalacija u objektima različitog tipa. Na bazi dostavljene osnove buduće tehnologije u stanju smo, da za relativno kratko vreme, dostavimo idejna rešenja za napajanje kompletnih objekata, ili tehnologije u samom objektu, sa posebnim osvrtom na stepen iskorišćenja i efikasnost.

Implementacija "pametnih rešenja" i BMS sistema se postavlja kao zvanični standard u današnje vreme te s toga i uporno sledimo unapređenja postojećih tehnologija. Naši partneri u projektovanju su najpoznatiji svetski proizvođači elektro-energetske opreme. Njihova iskustva sa svetskog i domaćeg tržišta nepogrešiva su smernica kada je reč o opremi za distribuciju ili praćenje potrošnje električne energije.

Naš inženjerski tim u potpunosti je posvećen ispunjenju zahteva krajnjeg korisnika sistema, sa posebnim osvrtom na stepen bezbednosti, kada se radi o samoj eksploataciji projektovanih rešenja. Korišćenjem modernih softverskih alata, do najpotpunijih rešenja, i finansijski za krajnjeg korisnika najisplativijih, dolazi se za relativno kratko vreme.